top of page

504 kertaa kiitos

Updated: Aug 28, 2021

Reilu kuukausi sitten oli kuntavaalit ja tunnelma on edelleen häkeltynyt. Tulin valituksi Espoon kunnanvaltuustoon ensikertalaisena 504 äänelle. Olen tuloksesta äärettömän otettu ja iloinen. Kiitos jokaisesta äänestä. Erityisesti lämmittää, että sain ääniä ympäri Espoota. Espoossa on 71 äänestysaluetta ja sain ääniä 69 eri alueelta. Eniten ääniä sain asuinalueeltani Kauklahdesta.

Luottamustehtävä on tärkeä ja merkityksellinen minulle. Huomaan, että olen kaivannut elämääni vaikuttamisen foorumia. Minulla on paljon annettavaa monipuolisen historiani kautta. Tuntuu hienolta päästä vaikuttamaan oman kaupungin asioihin. Erityisesti haluan olla edustamassa kuntalaisia. Kuulla teiltä asioista mitkä ovat hyvin, mitkä harmittavat ja mitä voisi kehittää. On hienoa, että jo kesän aikana minuun on oltu yhteydessä ja kerrottu erilaisista huolista. Olen oppinut yhteydenottojen ansiosta lisää monesta Espoon asiasta ja saanut hyviä asiantuntijakontakteja.


Haluan olla helposti lähestyttävä valtuutettu. Olethan rohkeasti yhteydessä. Minut tavoittaa: Elli.keisterisipila@gmail.com tai Instagramista @ellinormaali.

Kadulla, kaupassa, junassa ja poluillakin saa tulla vetämään hihasta


Lisäksi olen perustanut poliitikko- sivun facebookiin. Sinne jaan tunnelmia valtuustotyöstä tekstein ja videoin.25 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page