top of page

Miten voit?

Mitä sinulle kuuluu? Miten voisit lisätä omaa ja muiden hyvinvointia?


Elämme raskaita aikoja ja monet ovat voimiensa äärirajoilla. On hyvä välillä pysähtyä ja kysyä, että miten voit ja miten läheisesi ympärillä voivat. Nyt on tärkeää pitää itsestä huolta ja mahdollisuuksien mukaan myös tarjota apua muille.

“Voisitko lisätä arkeesi jotain pientä, joka lisäisi hyvinvointiasi? Ulkoilu lähiluonnossa, maalaaminen, lempiruuan laitto, musiikin kuuntelu, kaulahuivin neulonta, puhelu ystävälle, luistelu, meditointi, kirjoittaminen, tanssiminen, laulaminen, nauraminen. Mitä vaan, mistä nautit."

Oma hyvinvointi on kaiken perusta ja siihen vaikuttavat monen asiat. Hyvinvointimme on ollut koetuksella , koska ympärillä tapahtuu niin paljon kuormittavia asioita. Nyt on tärkeää iloita pienistä onnen hetkistä ja saada niistä voimaa. Ohjasin muutama vuosi sitten hyvinvointiryhmää, jossa kysyin osallistujilta heidän hyvinvoinnin lähteistä. Sain useita vastauksia, mutta yksi jäi lähtemättömästi mieleen. Osallistuja kertoi, että paras hyvinvoinnin lähde on oma asenne.


Pienetkin asiat ovat tärkeitä


Kuluneena vuonna on ollut ilo seurata miten lähimmäisapu ja välittäminen ovat lisääntyneet. Me kaikki voimme pienillä asioilla lisätä hyvää ympärille.

  • Kohdata aidosti

  • Hymyillä

  • Ymmärtää erilaisuutta

  • Kysyä mitä kuuluu?
Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.74 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page