top of page
Grunge Texture

Elli Keisteri-Sipilä

Tietoa minusta

Elli_Keisteri-Sipila-1_WEB.jpg

ELLI ESPOOSTA

Olen 40-vuotias syntyperäinen espoolainen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme koululaista. Asumme kolmen sukupolven talossa anopin kanssa Kauklahdessa.

 

Varhaislapsuuden olen asunut Suvelassa. Aikuiseksi  olen kasvanut Mikkelässä. Olen asunut myös Espoon keskuksessa, Leppävaarassa,Soukassa ja Saunalahdessa. Kauklahti on ollut kotina nyt 6 vuotta ja alueen yhteisöllisyys, luonto ja historia ovat valloittaneet sydämen.

Ammatiltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja, luonto- ja ympäristöneuvoja sekä liikunnanohjaaja. Tällä hetkellä olen töissä opiskelijoiden  mielenterveyspalveluissa. 

Olen lähiluontoaktiivi ja  Espoon luonnosta minut voi löytää samoilemassa, juoksemassa, sienestämässä, nauttimassa, tanssimassa, valokuvaamassa tai uimassa. Erityisesti polkujuoksu ja talviuinti ovat  tämän hetken  hittejä.

 

Lähiluonnosta olen kirjoittanut kaksi kirjaa:

Liikuttava luonto 2017

Metrolla metsään 2018

Lähdin ehdokkaaksi, koska haluan olla kehittämässä  kestävää ja hyvinvoivaa Espoota. Monipuolisen opiskelu- ja työhistorian kautta minulta löytyy osaamista eri aloilta. Verkostotyö ja ihmisten kohtaaminen ovat lähellä sydäntäni.  

Työhistoriastani lyhyesti: 

-Sairaanhoitajana sosiaali- ja terveysalalla, erityisesti mielenterveys- ja päihdepalveluissa 

-Yksityisyrittäjä-  ensiapukouluttaja sekä luontoretkien ohjaaja

-Hankesuunnittelijana ulkoilujärjestössä

bottom of page